sunnuntai 26. elokuuta 2007

Wolfsburg v. Schalke

Kovana kotijoukkueena tunnettu Wolfsburg vaikeuksissa kovavauhtisen ja viihdyttävän ottelun alussa. Schalke painoi koko ajan päälle, mutta Wolfsburgin romanialainen kärkipelaaja Radu filmasi alueen rajalla ja Krzynówek upeasti vapaapotkusta vasemmalla muurin vierestä ylänurkkaan.

Kotijoukkueella brasilialainen säväys, keskikentällä puolusti Copa-tähti Josué ja hyökkäsi Trabzonsporista Saksaan palannut Hertha-ikoni Marcelinho. Tuomari poisti mielenkiintoisesti Josuén kentältä ensimmäisessä Bundesliga-pelissään 51. minuutilla. Schalken jenkkisotilaan jälkeläinen Jones roikkui Josuén paidassa ja veti brasilialaisen jalkoihinsa, Josuélle toinen varoitus ja ulos. Magath otti luonnollisesti hyökkääjän pois ja yritti kilpikonnapuolustusta. Kesti pitkään, mutta 86. minuutilla Altintop vapaasta paikasta tasoitti. Lopussa Wolfsburgilla vielä mahdollisuus voittoon Neuerin menettäessä pallon kaukana maaliltaan.

Schalke ei näyttänyt nytkään mestarikandidaatilta, Rakiticilla nyt todella suuri rooli ja vaikutti paremmalta kuin Dortmundia vastaan. Yksi kaukoveto osui poikkipuuhun ja ehkä pomppasi maalissakin.

Ei kommentteja: