keskiviikko 7. elokuuta 2013

Mikkeller Kiin Kiin

Alkon kesäuutuus Mikkelleriltä on sitruunalla ja limellä maustettu lager. Ajatus vie ensin radlerin tyyppiseen limsasekoitukseen, mutta sellaisesta ei ole kyse. Samea keltainen juoma, reipasta vaahtoa, paljon hiilihappoa. Kirpeää sitrusta, mutta sitten aika lailla tyhjää. Alkoholia on 5%, raikkautta kyllä löytyy, mutta maku on epämiellyttävämpi kuin humalilla aikaansaatu sitruksisuus. Katkeruus käytännössä puuttuu, muistuttaa mehua. Alko sitten päätti valita tämän tuotteen Mikkellerin repertuaarista edistämään suomalaista kehittyvää olutkulttuuria. Ostopaikka Oulu, Raksilan Alko.

3 kommenttia:

JaGe kirjoitti...

Yhden huonon Mikkellerin (Mikkeller Koppi Tomahawk x Guji Natural Coffee IPA) juoneena en ajatellut tästä tehdä listaani toista. Oma älykkyyteni ei riitä keksimään miksi tälläisiä juomia pitää Alkon ottaa valikoimiinsa

Ari Juntunen kirjoitti...

Ilman muuta kannattaa yrittää hakeutua mielenkiintoisempiin Mikk-juttuihin. Vaikka kolmesatanen Hop Burn High. http://arijuntunen.blogspot.fi/2012/02/mikkeller-hop-burn-high.html

Anonyymi kirjoitti...

Ei tämä huono ole, mutta sitä yleensä Mikkellerin aiheuttamaa "wau"-tunnetta ei tullut. Hienoinen pettymys ollakseen tosiaan Mikkeller.

JaGen mainitsemaa kahvi IPAaa olen maistanut, ja itse pidin siitä, vaikkakin se pahimmillaan on nettiarvioissa haukuttu aika pystyyn.

Kellarissa odottaa pari Alko Arkadiasta tuotua Mikkeller-herkkua.