torstai 5. syyskuuta 2013

Sinebrychoff Nikolai Tumma Lager

Onko tässä nyt sitten tarjolla pelkkä pakkausmuutos? Luomusta ei mainintaa ja ohramaltaan lisäksi tuoteselostelistalta löytyy pahamaineinen ohra. Alkoholia kuitenkin 4,7% ja nettitietojen perusteella isommassa vanhassa tölkissä olisi ollut 4,5%. Omia muistiinpanoja blogista ei löydy Tummastakaan Nikolaista. Väri on kohtuullisen tummanruskea. Maussa on aavistus paahtoa, keskitäyteläinen pehmeähkö runko ja eiköhän pientä katkeruutta pukkaa tässäkin esiin nielaisun jälkeen. Hieman turhaannuttavaa kirjoitella tästä, eihän nytkään mitään vikaa ole, mutta silti jäädään maun suhteen puolitiehen. Metallia tai pahvia en havaitse, varmaan aika tuoretta tavaraa. Tosin kotimaisissa teollisuusoluissa ei tuoreuskaan välttämättä estä kulahtanutta yleisvaikutelmaa. Sellaista tässä ei ole, ihan kivaa, mutta dunkeliksi tämän tunnistaa silti lähinnä vain väristä. Ostopaikka Oulu, Värtön K-Market.

2 kommenttia:

TBone kirjoitti...

Maistelin rinnan vanhaa tummaa Nikolaita ja uutta varmistaakseni, että kyseessä on eri olut. Kyllä eroa oli yllättävän paljonkin uuden eduksi. Toki tuoreudellakin varmaan osansa, mutta reseptiikkaakin on selvästi säädetty.

Ari Juntunen kirjoitti...

Positiivista kehitystä. Tietysti olisi hyvä kuluttajallekin informoida muutoksista, mutta tärkeintä tuotteen paraneminen.