torstai 5. kesäkuuta 2014

Uutta kantabaaria etsimässä: Ølhus Oslo


Milenka on muuttunut viime näkemän jälkeen Ølhus Osloksi. Nimen lisäksi ei muuta muutosta havaittavissa, ei ehkä tarpeenkaan, tykkään tällaisenakin. Jokin standup-esitys menossa, siirryin suosiolla terassille. 
 

Ægir IPA hanassa, ennenkin tullut kokeiltua, mutta halutti juoda nimen kunniaksi norjalaista olutta. Pehmeää, mutta myös keksisen brittiläistä, ei sitrusta, katkerot kevyitä. Hyvä tuoreus, mutta maku jättää toivomisen varaa. Jotenkin nihkeä jälkimaku, ei pärjää illan parhaille oluille. Paikka on miellyttävä, mutta ei oikein kantabaariksi tämäkään sellaisenaan riitä. Ehkä kohtaloni Helsinki-kaudella on kiertää paikasta toiseen levottomana sieluna. Ei sekään kuulosta varsinaisesti epämiellyttävältä skenaariolta.

1 kommentti:

VastActiv kirjoitti...

Oslossa käväsin itekin pari viikkoa sitten tutustumisreissulla ja sieltä jäi lähinnä mieleen kiinnostava hinnoittelu eli kaikille Nögnen puteleille oli lyöty hinta 9.90e. Tämähän tarkoittaa sitä että tästä baarista löytyykin sitten varmaan Helsingin paras olut hinta-laatusuhteeltaan eli hekumallinen Nögne #100 alle kympillä.