lauantai 21. tammikuuta 2017

Fat Lizard Track Day

Siirryin kävelemällä leudossa talvisäässä Sörnäisten metroasemalta Toukolan Oljenkorteen. Tavoitteena oli päästä juomaan Sonnisaaren uutuuksia, mutta ne oli jo kiskottu kuiviin. Ihminen on saatu Kuuhun, mutta edelleen puuttuu reaaliaikainen sovellus, josta näkisi baareissa tarjolla olevat oluet. En usko sellaisen toteutumiseen elinaikanani, kohtalona on vaeltaa elämän loppuun baarista toiseen epätietoisuudessa. Se ei ole välttämättä huono asia, ennalta-arvaamattomuus lisää kiehtovuutta. Joka tapauksessa pääsin lopulta Toukolassa tsekkaamaan espoolaista sessio-IPAa, joka on useaan kertaan karannut ulottuvilta eri syistä. 4,9%, varsin kirkas amberi väri. Tuoksussa kissanpissaa, maussa trooppista hedelmää, hartsi kylläkin mukana. Mallasrunko hyvin esillä, peräkärry keskikokoa, puhdaspiirteinen. Oljenkorsi, 21.1.2017.

2 kommenttia:

mc@ kirjoitti...

Mahdollisuus tällaiseen reaaliaikaisten listojen ylläpitoon on kyllä jo olemassa esim. Untappd:in kautta. Palvelun nimi on Verified venues (https://untappd.com/business). Valitettavasti aina kun ravintolan pitäisi investoida ja sitoutua ylläpitämään jotain, jonka rahallista hyötyä on vaikea taata, niin homma tyssää siihen. Tarvitaan rahaa, henkilökunnan koulutusta ja sen sellaista. Ei listaa ollenkaan on paljon parempi vaihtoehto kuin päivittämätön ja auttamattomasti vanhentunut lista (lue: Pint please). Käyttäjillä on voimaa joten Untappd-päivitykset, jotka eivät vaadi ravintolalta mitään toimia, ovat toistaiseksi ainoa keino yrittää päätellä ravintolan tarjontaa reaaliajassa. Tämän olet varmasti todennut itsekin.

Ari Juntunen kirjoitti...

Jep, Untappdia käytän varsinkin ulkomaanreissuilla. Helsingissä se välillä aina unohtuu, parasta vinkkiä varmaan siitä saisi täälläkin.