perjantai 22. marraskuuta 2019

Grand Ridge Joker & The Thief


Kun Main Bar jäi haaveeksi, palasin Hop Templeen. Odotetusti nyt jo kovaa tungosta klo 19, mutta sain tilattua olutta. Black IPA, 6,9%, 81 IBU. Musta, kovaa paahteisuutta, maitohappoisuutta, hyvin kuivaa. Ei hedelmää ollenkaan. Aika vakuuttavaa ekstreemiydessään, makua on runsaasti.  Ei tässä katkeruuttakaan varsinaisesti ole, mutta huikea kuivuus jatkuu kyllä takatilaankin. Panimo käsittääkseni Victorian vanhin pienpanimo kaukana Melbournen itäpuolella, perustettu 1989. Nimi viitannee Dylanin All Along the Watchtoweriin, tosin australialaisella bändillä Wolfmotherilla on samanniminen biisi. Tähän oli hyvä lopettaa viimeinen ilta Australiassa. Ehkä huomenna päivällä vielä jotain tulee kokeiltua ennen lentokenttää.  Ballarat (VIC), Hop Temple, 22.11.2019.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millä perusteella valikoit Ballaratin vierailukohteet? Itselläni olennaisimmat kohteet olisivat olleet paikallisten panimoiden Red Duckin ja Cubby Hausin taproomit, mutta jätit ne kokonaan väliin. Molemmat näyttävät auenneen tänään klo 12, molemmissa useita oluita hanassa, mutta jätit silti väliin. Ilmeisesti tiedät jotakin mitä minä en?

Timo

Ari Juntunen kirjoitti...

Red Duck liian kaukana. Cubby Haus hotellista 1,7 km, käveltävissä kyllä, mutta jostain syystä senkin poistin. Ehkä ajattelin että liian kuumaa kävellä. Käytännössä ei tänään olisi ollut, ehkä virhe.

Anonyymi kirjoitti...

Kyse siis käsitteen "sopiva kävelymatka" erilaisesta tulkinnasta...

Timo