sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Westside Ale Works Helles Good Kellerbier


Pari IPAa olisi ollut Westsidella tarjolla, mutta edellisen diasetyylipläjäyksen jälkeen päätin kokeilla lageria. Yleensäkin oli viimeinen tilaisuus kokeilla lisää, koska paikka kiinni tämän jälkeen Melbournen oleskeluni aikana. Kellerbierissä 5,5 %, IPA-lasiin tämäkin. Maltainen tuoksu, kirkas olut. Näyttää aivan samalta kuin edellinen IPA. Ei siis mitään kellerbierin suuntaan viittaavaa ulkonäössä. Maltaisen täyteläinen olut, vähän karamellinen. Maku ei myöskään hellesin tapainen. Tämä panimo tuli nyt sitten näillä kuitattua. Olen viikonloppuna kiertänyt melko kiivaalla tahdilla panimoiden taproomeja, koska suurin osa niistä kiinni maanantaina ja tiistaina. Eilen siis hyvää tarjontaa, tänään hienon Hop Nationin jälkeen vaatimattomampaa tasoa. Kovaäänisiä lintuja Melbournen lähiöissä, noin niin kuin luontohuomiona. Käärmeet vielä näkemättä. Melbourne, Westside Ale Works, 10.11.2019.

3 kommenttia:

kirjoitti...

E-Afrikassa aamuisin sai herätä todella kovaan linnun huutoon kun se tuli puutarhaan tai parvekkeelle, se oli Hadeda Ibis eli Hadada. Olisikohan Australiassa joku vastaava lintu?

Juha

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Veikkaan, että nopeaälyiset sikäläiset käärmeet haistavat ruokalistalleen kuulumattoman kaljapäissään hortoilevan TK-kirjeenvaihtajan jo kaukaa ja varovat kohtaamista kaikin käytettävissään olevin keinoin.

Paremminkin, panssarivaunun kokoiset paikalliset rokotiilit tahi kannipaalit saattaisivat mielellään nauttia välipalaksi maailmankuulun TK-reportterin runsaassa cräft-kaljassa marinoidun rasvamaksan.

Anonyymi kirjoitti...

Linnut lienevät kakaduja.

Kiiski