lauantai 11. marraskuuta 2023

Seasonal IIPA
Vielä iltapalan jälkeen Busseltonissa Firestation-baariin, 11 hanaa. Aika monta niistä jo tullut tsekattua, mutta tämä Perthin Seasonalin imperial ei ehkä ihan sama kuin siellä juotu DIPA. Tässä baarin mukaan 7,8 % ja Untappdin mukaan humalina Azacca, Eclipse ja Citra.  Varsin vaaleaa, lievästi sameaa. Melko maltaista, ei paljoa trooppisuutta, mutta sitrusta löytyy. Puhdasta on, jopa vähän katkeruutta kuivan kokonaisuuden päätteeksi. Voi silti olla sama kuin Perthissä juotu, mutta näinhän homma menee. Baarin ulkokuva otettu päivällä ohimennessä. Busselton (WA), Firestation, 11.11.2023.2 kommenttia:

kirjoitti...

Hyvat logelit oli Durhamin saunassa, hieman tarvitsi sokeria eli siideria siihen tueksi, ja nyt tsekatessa blogia McCoy Tyner ja When Sunny gets Blue toimii taustamusiikkina ihan jetsulleen (maintsinko jo etta Arde vihaa jazzia...). Nyt sitten pari tolkkia proper jobbia ja sitten vaan tutilullaa.

Kun nyt 60v lahestyy niin taytyy tsekkailla josko vanhat sukujuuret oikeuttaisi Israelin residenssiin, jollei muuta niin ainakin Herbert Katz soitti isin ja mutshin weddingissa 1965/66.

Kylla tassa viela meikalaisessa on yksi elamanmuutos taysin mahdollinen - vieriva kivi ei sammalodu.

-Juha

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Vaikk'ei juutalaisia sukujuuria olisikaan, siionisti on hengessä juutalainen. Häkä Katz svengasi yhdessä Gusse Rössin keralla Onni Gideonin orkesterissa... Good old days, saatana!