keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Greater Good Pulp DaddyMitään Ciscon ravintolaa en festivaalin melskeistä löytänyt. Siirryin sitten edelleen hotellin välittömässä läheisyydessä Alamo Drafthouse -leffateatterin aulabaariin, jossa tarjolla valehtelematta 48 hanaolutta. Nimi on niin tuttu, että taatusti kävin ketjun baarissa Texasissa 2003. Ehkä San Antoniossa, mutta todennäköisemmin Austinissa. Tarkoitus oli syödä nyt kevyemmin, mutta amerikkalaiset ovat parantumattomia. Cobb-salaatti pullisteli friteerattua kanaa, pekonia, kananmunaa ja sinistä juustoa. Vahvaa IPAa Worcesterista. Reissun reitti pysähtyy siellä, mutta kohdepäivänä Greater Good näyttää olevan kiinni. Siksi valitsin tämän, 8,0 %, Citra ja Mosaic.  Sameaa, tuoksussa sitrusta. Appelsiinia maussa, ei kovin raikkaasti, mutta intensiivisesti. Täyteläistä on, mallasrunko tukee, mutta katkeruus jää puuttumaan. Ei huono, mutta ei päivän kärkeä. Boston (MA), Alamo Drafthouse Seaport, 28.5.2024.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uuh, Maine Beer Companyn Lunch raanassa, eikä ole Arden lasissa. Onko tarkoitus käydä itse panimolla myöhemmin reissussa? Entäs Lawson’s?

Ari Juntunen kirjoitti...

Maine Beer Company on luultavasti kohteena, koska Portlandissa kaksi yötä. Ehkä tuon voisi silpaista silti alta pois. Lawson'skin taitaisi olla kokeilun arvoinen.