Mikkellerin Georgea olen juonut viimeksi 15 vuotta sitten. Silloinen versio oli tehty Norjassa Nøgne Ø:llä. Tässä uudessa en huomannut huutomerkkiä nimessä, mutta eiköhän viittaus George Foremaniin olemassa edelleen. Nytkin valmistuspaikka Norjassa, Stavangerin Lervig. Alkuperäisessä ei varmaan ollut tynnyrikäsittelyä, nyt bourbon-kypsytys tehty Tanskan puolella To Ølillä. Tämäkin Juha Heinäsen jakopullo, oma-aloitteisesti näihin tulee harvemmin nykyään tutustuttua. Imperial oatmeal stout with coffee and vanilla bourbon ba. 13.8 %. Vaniljaa on, makeampi kuin edellinen tapaus. Ihan ok tämäkin, vaikka kulmikkaampi. Matkaa jää aika lailla Goose Islandiin. Oluthuone Haka, 4.7.2025.
perjantai 4. heinäkuuta 2025
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti