![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWZoFNEF2jRslH5sTF9KpVGgJzNlY8VkR3HTJ2LKrb5QH2KSUXIqPNj5LIyBAkIvN6jkt8K_1jjB_lxKjI3OHE_JgPDLyC6X1HzNhbLxbGyl80H1xGp_tAsu2iKelhCrgJcTOFYu-7s1pl/s400/24072008(028).jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHj2gGiSKdyAHRN_2M2jEWxWHrDF3Guk7kzfT-K71RZx6fBt9XdLsyPGgM-g7EM00pOKxiVt1H3tc_Xsj-hLkihc2pWKH4nVRIh-r4O_WnCPME99rFP5E9E73qIWorPC5CurPZdwbpk7S4/s400/24072008(023).jpg)
Varsin hienolta paikallinen zoigl maistuu täälläkin. Ehkä hieman kirpeämpää, ei niin pehmeää kuin ensikokeilulla. Hiilihappoa myös enemmän, siis yllättävänkin erilainen. Ehkä säilytys- ja tarjoilumekanismeissa jotain eroja, tosin normaalin hanasysteemin näköistä molemmissa. Täällä nektarin hinta 1.60€. Railakas ruokapaikka, kabinetin äänekäs seurue hallitsee äänimaailmaa. Ystävällinen gretchen-tyyppinen tarjoilijatyttö. Windischeschenbach, Gasthof zum Weissen Schwan, 24.7.2008
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti