maanantai 8. joulukuuta 2008

Real Madrid - Sevilla 3-4

Bernd Schusterin kriisijoukkue näytti jo nousevan sillasta, kun se kiri tauon 1-3 -tappiotilanteen toisella jaksolla tasoihin. Sevilla kuitenkin rankaisi vielä ja Schusterin aika saattaa olla kohti ohi. Löysää puolustamista Madridilta koko ajan, jopa maalivahti Casillasilta, ja Sevilla nakutteli ensijaksolla tasaisesti maaleja. Raul teki myös yhden, se oli numero 211, Alfredo di Stefanon kokonaislukema on 216. Toisella jaksolla aluksi paniikinomaista yritystä pitkään Madridilta, mutta runsaan tunnin kohdalla Sevilla imaisi helpohkon tuntuisesti minuutin sisällä kaksi maalia. Madrid sai pallon vielä kahdesti kehyksiinkin sen jälkeen. Sitten hyvin muuten pelannut Robben protestoi itselleen toisen keltaisen ja ote siirtyi Sevillalle, Renato puski ratkaisun Kanouten keskityksestä. Kotkalainen 18-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki Sevillan penkillä, mutta ei päässyt vielä sisään.