tiistai 5. huhtikuuta 2011

Olvi Halko

Iisalmen sitkeä panimo on nimennyt uutuusoluensa arvoituksellisesti. 0,568 litran tölkki on värjätty fiksusti koivuhalkoa muistuttavaksi. Siihen innovatiivisuus on kai pysähtynytkin. Sisältö on neutraalia suomalaista peruslageria, vaikea uskoa että tämä poikkeaisi mitenkään Olvin nimettömästä kolmosoluesta. Kai pakkauksella yritetään luoda kesäfiilistä ja puilla lämmitettävän mökkisaunan mielikuvaa, mutta kovin matalaotsaiselta vitsikkyydeltä se tuntuu. Toivoisi vain, että oluen maku nousisi joskus agendalle Iisalmen aivomyrskyissä. Ostopaikka Oulu, Välivainion K-Supermarket.

3 kommenttia:

Juhani Luotola kirjoitti...

Olen arvion suhteen täysin samaa mieltä. Pakkaus on hyvä ja herättää todella myönteisiä mielikuvia esim. pihasaunan lämmittämisestä, mutta olut on Olvin peruskolmosta (joka sinällään on virheetöntä ja harmitonta suomalaiseen makuun sopivaa vaaleaa lageria).

Nimetön kirjoitti...

Samaa tavaraa tuntui olevan sisällä kuin Pirkka/Olvi-tölkeissä. Säästä siis rahasi ja osta perus Pirkkaa, jos mausta tykkäät

J. Winter kirjoitti...

Jos Olvi pystyisi edes samaan kuin 50-60 luvun ns. pilsneri, niin ok. Suomalaiset nykyoluet eivät maistu millekään. Niinpä ostan englantilaisia bittereitä ja tsekkiläisiä pilsnereitä. Jotkut saksalaisetkin ovat hyviä. Jonkun pikkupanimon Intian Pässi on hyvää, mutta karkeasti ylihinnoiteltu; pitäkööt.
Yleisarvio: Pakkaus ei vaikuta, sisältö ratkaisee ts. bulkki-olut.