maanantai 25. heinäkuuta 2011

Dark Horse Perkulator

Michiganista kahvidoppelbockia, vaahtoaa massiivisesti. Kahvi nousee heti pintaan, mutta hillitysti. Vahvan maltainen bock, makeahko. Humalaa ei paljon ole, mutta ei tässä tyylisuunnassa tarvitsekaan. Kahvi miellyttävän pienessä sivuroolissa. Tämä panimo ei juuri tunnu virheliikkeitä tekevän. Etiketissä Joseph Krystofiakin kuva, jonkinlainen lepakkomiehen ja pukin hybridi nauttii olutta palavalla valtaistuimella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arviotasi lukiessani ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin että Perkulator ei ole tosiaankaan tasalaatuista tavaraa. Maistoin saman oluen pari kuukautta sitten; tuoksu kylmää kahvia, suutuntuma kaksi päivää seisonutta kylmää kahvia kuten jälkimakukin, kahvi peitti kaikki muut maut täydellisesti. Ylivoimaisesti kahvisin koskaan maistamani olut ja vielä äärimmäisen epämiellyttävällä tavalla. Aiemmassa arviossasi sanoit Black Ballia erittäin kahviseksi, oman kokemukseni mukaan Perkulatoriin verrattuna kahvia on vain pikku ripaus.

Meikäläisellä näyttäisi olleen siis huonoa tuuria, kahvinporot oli heitetty juuri siihen pulloon josta maistoin. Ja tuskin uskallan maistaa uusiksi, sillä tämä olut saisi oman ääneni kisassa "epätasapainoisin maistamani olut". Desin annoskin oli aivan liian suuri.

T.Rauchmalz

Ari Juntunen kirjoitti...

Ohoh, kuulostaa tosiaan aivan erilaiselta. Tuossa minun pullossa tuntui kahvia vähemmän kuin monissa ilman kahvia tehdyissä stouteissa.