tiistai 2. joulukuuta 2014

Uutta kantabaaria etsimässä: Sailor's


Kaikkien aikojen ensimmäinen vierailu Herttoniemenrannan Sailor'siin. Pimeässäkin seutu vaikutti yllättävän pramealta, pirun kylmä tuuli kylläkin. Baari steriilissä uudessa talossa, mutta meriaiheinen rekvisiitta pehmentää huomattavasti tunnelmaa. Tilava baari, hyvin rauhallista tiistaina iltapäivällä. S-ketjun Oluthuoneiden alempaa kastia tarjonnallisesti, mutta kausioluet löytyy. Ei tästä toistaiseksi kantabaaria vielä tule, mutta kuka tietää tulevaisuutta.

Rekolan Talven tähti -sesonkioluessa heti ensisiemaisulla mausteisuutta, mutta kohtuullisen kevyesti. Muuten tumma karamellinen maku. Etiketin mukaan keitossa kaneli, tähtianis, neilikka ja kardemumma, eli kaikki pahimmat mahdolliset, mutta onneksi siis annosteltu hillitysti. Vain 4,3%, joten täyteläisyys puuttuu muutenkin. Ei jouluolueksi huono, olueksi tämän tunnistaa. Toisaalta sitten liiankin vaisu, ja syynä tietysti alkoholipolitiikka. Sailor's, 2.12.2014.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko Arde muuttamassa Vallilasta Herttoniemenrantaan?

Ari Juntunen kirjoitti...

Jossain vaiheessa olen muuttamassa Vallilan vuokrakämpästä ja olen aloittelemassa kartoittamaan vaihtoehtoja. Ei sen pitemmällä vielä.