tiistai 18. helmikuuta 2020

Cool Head Hulk Juice, cask ale

Luin UEFAlta tulleen meilin puolen tunnin viiveellä saapumisesta. EM-lopputurnauksen Kööpenhaminan Tanska-Suomi -peliin olisi palautunut lippuja myyntiin. Jonotin sitten verkkokauppaan tunnin verran ja yhtä restricted view categorya näytti olevan tarjolla. Klikkasin sitä, mutta sekin muuttui loppuunmyydyksi. Ns. otti päähän enemmän kuin pitkään aikaan mikään muu juttu. Näissä merkeissä siirryin iltaoluelle Panemaan. Siellä ei maksupäätteet toimineet. Siirryin takaisin Raatteentielle ja kävin nostamassa käteistä Hurstin Valinnan automaatista. Olo ei parantunut yhtään. Cool Head on ilahduttavasti ryhtynyt caskittamaan oluitaan Paneman pumppuihin ja uusimpana nyt Gamman ja Sudden Deathin kanssa tehtyä DIPAa, 8 %. Cask-version kohdalla ei partnereita mainittu, mutta ehkä krediitti reseptistä menee edelleen heillekin. Tätähän tulin juoneeksi jo toista viikkoa sitten keg-versiona. Hedelmäisyys kirpeänä liikaa esillä, caskaus ei tuo brittityyliin tarpeeksi pehmeyttä mukaan. Mallas ja katkeruus häipyvät tapettiin ja pääsyyllinen on tietysti kveik-hiiva, josta en ainakaan tässä kontekstissa tykkää yhtään. Panema, 18.2.2020.

3 kommenttia:

Markku J kirjoitti...

Itsekin missasin ensimmäisen myyntiin palautuneiden lippujen ostomahdollisuuden. Uusi viesti ja tilaisuus avautui kuitenkin yllättäen eilen 17:45 aikoihin illalla ja onnistuin ostamaan kaksi lippua Tanska-Suomi -peliin.

Ari Juntunen kirjoitti...

Sama viesti tuli mullekin, mutta huomasin sen vasta klo 23. Silloin ei tietenkään enää mitään jäljellä. Tällainen systeemi ei minulle sovi, en lue meilejä reaaliajassa.

Anonyymi kirjoitti...

Pietariin Belgia matsiin varmaan saa liput keväämmällä helposti.