perjantai 21. helmikuuta 2020

Hailuoto MärzenHieman samea vahva vaalea lager Perämeren suurelta saarelta, 6,3 %. Paljon hiilihappoa, vähän etikkaisuutta, ei voi olla enää kunnossa. Hyvin vähän makua, liian kylmää. Varsinkaan jälkimakua ei yhtään, maltaisuus ja täyteläisyys puuttuu. Siirryin Leskisestä Zivagoon syömään (erinomaista pepperjack-leipää) ja kokeilin samaa hailuotolaista uudelleen, hanasta täälläkin. Hyvin samanlainen, hapan etikkaisuus roikkuu oluen reunalla, juuresmaista maatuneita kasveja, epämiellyttävä kokonaisuus. Oulu, Leskinen & Zivago, 21.2.2020.

4 kommenttia:

Erno Pennanen kirjoitti...

Hattua täytyy nostaa kun blogisti maistaa saman, epämiellyttävän oluen kahdesti peräkkäin ihan vain varmistaakseen oliko hanakunnossa vai panimon päässä.

Unknown kirjoitti...

Gose ko. panimolta ainoa kohtuullinen vastaantullut tuotos toistaiseksi, muut juurikin näitä järkyttävän hiilihapottuneita ja happamia valitettavasti. Ei voi olla prosessi kunnossa siis.

Ari Juntunen kirjoitti...

Paska homma, mutta jonkunhan tätä on tehtävä. Toisaalta Zivagossa ei oikein muutakaan mielenkiintoista ollut hanassa. Ja vielä sekin, että haluaisin tykätä Hailuodon Panimosta. En vaan vielä ole oikein vakuuttunut oluista.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, siis onko niistä koskaan mikään ollut oikeasti hyvää olutta, vaan on vain haluttu pitää hyvänä?