tiistai 15. syyskuuta 2020

Barreled Souls Paper Planes

Ennestään tuntematon panimo New Englandin Mainen Sacosta, Portlandin eteläpuolelta. Status Quolla on Paper Plane -niminen biisi, mutta tuskinpa siihen viitataan. Imperial IPA, 9,0 %, Mosaic, Ekuanot ja Columbus. Aika tumma samea olut. Pihkaa ja karamellia, ei raikasta hedelmäisyyttä. Karamellisuus kuivuu, mutta ei silti katkeruutta. Alkoholi ei erotu, kuivattuja hedelmiä, mausteisuutta vähän. Tuskin tämäkään keg kovin tuore, kun olutta näkyy olleen jo tammikuussa Sori Taproomissa. Näin vahvassa oluessa ikä ei niin selvästi tunnu kuin viime viikon SS-tuotteessa. Signor Smith, 15.9.2020. 

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Signor, Panema, mitä muutakaan kaljakolporttöörille illan ratoksi, saakeli vieköön! Mikä riivattu jammeri tk-reportterin korkean otsan takana nykyisin pörisee!?

Kaikenkarvaiset sumukaljapuliveivarit ja -veivattavat olivat tuskin päiväkodissa paskomassa housuunsa, korkeintaan ala-asteella, kun Stapa teki jo kelpo kaljaa...

Miksei Stapa nappaa tk-kirjeenvaihtajalla adjutantteineen, kivenheiton päässä, kelpo kaljoineen, arkkitehtoonisestikin ylivertaisessa atmosfäärissä...!?

Ari Juntunen kirjoitti...

Suvilahden panimobaari on ratkaisevan verran syrjässä päivittäisiltä kulkureiteiltä ja Untappdin mukaan ei uutuuksiakaan kovin usein tarjolla.