maanantai 21. syyskuuta 2020

Augustiner Pils


Muutaman kerran olen käynyt Augustinerin ravintoloissa Münchenissä, mutta pils ei ole tullut vastaan. Ei ainakaan hanassa. Pullo olisi ehkä ollut tarjolla, mutta nyt sellaisen käsiini Pasilassa. Kultainen kirkas ulkonäkö, mallasheinäinen tuoksu. Täyteläistä, mallasta on, kuivaa, katkeroakin enemmän kuin Baijerissa yleensä. Hienoa kamaa. Ei pohjoisen klassikoiden tasoa, mutta tässä suunnassa erinomaista, kuinkas muutenkaan. 5,6 %, melko vahva lukema saksalaiselle pilsille ja makukin vastaa sitä. Springsteenin myöhäistuotannon mestariteos You’ll Be Comin' Down soi baarissa, en muista ennen kuulleeni tätä suosikkibiisiäni ennen julkisissa tiloissa. Bierhaus Berlin, 21.9.2020. 

3 kommenttia:

Nivalan Cowboy kirjoitti...

Onko Arde (vai blogspot) vaihtanut blogin fonttia Trebuchet MS -> trebuchet? Luettavuus ja ulkonäkö heikentynyt selvästi. Sisältö edelleen timanttia.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Timangia; vai perseennuolentaa?

Ari Juntunen kirjoitti...

Fonttiongelma johtuu blogialusta Bloggerin uudesta versiosta. En tiennyt, että Trebuchet MS ja trebuchet ovat eri fontteja, ihmettelin vain kun tuo näyttää surkealta. Uudessa Bloggerissa löytyy valikon takaa hillitön määrä fontteja, mutta ei tuota Trebuchet MS. Muutin nyt uusimman tekstin Timesiksi, en tiedä onko parempi. Kumma juttu, että useimmat fontit näyttävät huonoilta, kelvollista vaikea löytää.