perjantai 11. syyskuuta 2020

Olari Top 2 Bottom
Sateinen syyskuun viikko, mutta perjantaina hellitti ja Ilkka Sysilän kanssa suuntasimme kasvomaskeilla metrojunalla länteen Espoon laatupanimon taproomiin terassin viimeisiä auringonsäteitä imemään. Uutuutena tupla-IPAa, 8,3 %, Citra, Amarillo, El Dorado. Kirpeää, mehuisuutta, greippiä, vähän katkeroakin. Oikein raikasta ja tuoretta, ei alkoholi tunnu vähääkään. Sysilä ei tästä tyylisuunnasta usein innostu, mutta nyt peukalo nousi pystysuuntaan. Tämä oli todella nautinnollista. Tästä viikonloppu voi edetä vain huonompaan suuntaan. Karu on kohtalo, mutta se on vain otettava vastaan. You've gotta face it. Espoo, Olarin Panimo, 11.9.2020.

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Ja onhan täällä sumukaljain ohessa myös kelpo siideriä, jonka kiihkeää omenain prässäystä olimme bronxilaisvahvistuksemme Thompan kera vuosi sitten ihmettelemässä; Old Crumpy oli kerrassaan gutaa. Tässä putiikissa on mystisen imponeeraavan koukuttava atmosfääri, jommoista on vaikea komponenteikseen räjäyttää.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Ja elämänsä ehtoon perjantai-iltapäivää Olarin sontimon pihakeinussa istuksiessa tulee välttämättä mieleen Hoagy Charmichaelin Rocking Chair ja erityisesti tämä sovitus, jossa Bix Beiderbecke tuuttaa korneettia v. 1930: https://youtu.be/3sW1Thw1V4k