sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Madonas Alus NefiltrētsToinen lentokenttäolut Itä-Latvian Madonasta, suodattamatonta kamaa. Nyt 50 cl, 6,50€, 5,6 %. Enemmän hiilihappoa, ei oikein muutakaan makua, melko makeaa, lievästi hedelmäistä, ei yhtään jälkimakua. Puhdasta, mutta mautonta. Tämä oli pettymys, koska aloitteleva pienpanimo käsittääkseni kyseessä. Ehkä yritetään punnertaa isojen poikien pelikentälle, koska olut hiottu niin särmättömäksi. Riika, Lidosta, Tickerdaze, 26.9.2020.

3 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Kerrassaan röyhkeän edesvastuutonta on tk-reportterin harrastama kansainvälinen kaljoittelu-[!]-matkailu ruttoepidemian kynsissä ja kiihtyessä; pallo jalkaanko pitäisi moiselle kansanviholliselle köyttää!?

Ari Juntunen kirjoitti...

Tautitilanne Suomesta matkalle lähtiessä ja Latviasta palatessa oli täysin soveltuva tähän matkaan. Pystyin tukemaan matkailuun liittyviä elinkeinoja vaikeassa taloustilanteessa vastuullisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu minusta Arden oluentuntemus olevan kadoksissa .Kyseinen Madonas Alus olut suodattamattomana kilpailee maultaan js tuntemukseltaan aivan omassa
luokassaan .Upea olut ,eikä sisällä mitään ylimääräistä .Vähän happoa , ja jälkimaku pehmeä ilman kitkerää humalanmakua . Miehekäs olut nautittavaksi saunan jälkeen ja aterialla .