tiistai 8. syyskuuta 2020

Equilibrium dHop 15

Toinen Equilibriumin jakotölkki  Arin ja Tonin kanssa. 8,5 %, Citraa taas whirlpoolissa ja kuivana, Enigmaa myös. Samea, makeampi kuin edellinen. Appelsiinia, trooppisempiakin hedelmiä, raikkaampi, täyteläisempi, parempi kaikin puolin, oikein näppärä. Nyt tuntuu tuoreeltakin.  Panema, 8.9.2020.

1 kommentti:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Cräft-skene täyttää kevyesti meillä(kin) jo lahkolaisuuden, kultin tunnusmerkistön. Tässä olisi väitöskirjan paikka jollekin uskontotieteilijälle ja mitä heitä akateemikoita ynnä diskipliinejä nyt olikaan.

Kiihkeimmät sumukaljatalibaanit kokoontuvat kulttimenoihinsa, joita tässä blogissa tämän tästä tunnollisesti kuvataan ja romantisoidaan.

Niin kuin aina, tämänkin kultin sisällä vaikuttaa sekalainen snake oil -puliveivareiden sakki, joka elää lahkolaisten rahoilla; on omat sumukaljapaskantamot, -festarit, -baarit, -kauppiaat, -maahantuojat, -asiantuntijat; ja, -profeetat, joista vaikutusvaltaisin, ja vaarallisin, lienee tämän blogin pitäjä.

Ryöstöhintaiseen kulttibaariin tahi ja -kaljaan vahingossa törmäävä juntti voi vain todeta joutuneensa "naurettavan pelleilyn" kohteeksi, kuten Juha Tretjakov ja Kari Likovuori ovat hiljattain asian panneet.