maanantai 22. helmikuuta 2021

AF Brew Multimicrodots DDH Micro IPA


 Sain Teemu Lahtisen kautta taas muutaman näytteen Imbibe Internationalin maahantuonneista. Venäläistavaraa tietysti, ensimmäisenä maistettavana Pietarin AF:n tuplakuivahumaloitu mikro-IPA, 3,0 %, 20 IBU. Tölkissä päiväys 05.02.2021, joka on siis todennäköisesti tölkityspäivä. Erittäin tuoretta siis. Hyvin vaaleankeltainen, samea, kevyt vaahto. Raikasta sitrusta tuoksussa, greippiä oikeastaan. Maku on makeampi, karamellisempi, mutta sitrushedelmäisyys eniten siinäkin esillä. Olueksi tämän tunnistaa, lievä maltaisuus tuntuu taustalla. Hiilihappoa ei erityisen paljoa ole, mutta vähempikin riittäisi. Makua on yllättävänkin hyvin, vaikka ohutrunkoiseksi tämä kokonaisuutena jääkin. Takapurentaa ei ole, se on käytännössä poistettu. Oikein puhdas, ei mitään sivumakuja. Raikasta, tuoreenkin makuista, helppo löytää käyttötilanteita tällaiselle oluelle, vaikka ei mikään nautiskelujuoma olekaan.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

#tuoreusdogma

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Riivatsalo!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Onko raikkaus siis sittenkään yhteisesti koettu todellisuus!?

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... Tässäpä siis probleemi sangen syyri, jota pohtii kera ruton tuhoamain makurakkulain tämän kirjoittaja ankarasti, nyt jyyri.

Saimaalais-saimgårdilainen pahvikalja asettuu subjektiivisella makukartalla kokonaan uuteen kohtaan, kuten konsanaan epäsovitetun kuorman kompleksinen impedanssi syöttöjohdolla...

Ovatko siis troopillisten hajuvesihumalain fragranssit sittenkin vain helmiä sioille...!?

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Lieneekö nyt edessä haikeat jäähyväiset saimaalaisille pahvikaljoille! Päämajakaupungissa tiemmä käynnissä uuden purkitusihmeen pystytys!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

... http://kusettaja.blogspot.com/2020/06/syksy-lahestyy-uhkaavasti-ja.html

Ari Juntunen kirjoitti...

Saimaa on onnistunut ryssimään maineensa niin pahasti, että vaikealta tuntuu rehabilitointi, vaikka laatu nousisi Russian River -tasolle.