keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Unfiltered Hagström West Coast IPA ja Olarin uutuuksia


Ville Leino astioi viime viikon tiistaina kolme kegiä sameaa Hagströmiä ennen sentrifugiin ajoa. Nämä kegit ovat nyt olleet Olarin Panimon baarissa myynnissä ja ehdin itsekin paikalle. Sameaahan olut on, mutta ei kuulemma enää niin sameaa kuin viikkoa aiemmin. Maussa en huomannut mitään eroa. Kegit ovat tyhjentyneet ja varsinkin growler-myynti oli kuulemma vilkkaampaa kuin Olarin viimeaikaisilla west coasteilla. Kysyntää on ollut muutenkin, joten Hagströmin WCIPAsta keitetään uusi erä. Aikataulu riippuu humalien saatavuudesta, mutta syksyn aikana kuitenkin. 

Tölkistä Olarin uutta 5 Mics West Coast IPA, 5,5%. El Dorado, Citra, Simcoe. Herukkaa, sitrusta, kuiva. Vähän ohut, mutta katkeroa on. Oikein miellyttävä, Olari ei nykyään yleensä epäonnistu eikä tee sitä tässäkään. 


Käymistankista näytteet uudesta riisilagerista China White, 5,4 %. Nimestä huolimatta japanilaistyylinen lager, hyvin vaalea. Perusmaltainen tuoksu. Raikas, makua on kuitenkin. Kuiva takatila, mutta ei peräkärryä. Olarin Panimo, 28.9.2022.


Ei kommentteja: