keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Saksa - Japani 1-2

Vanhasta kaartista Saksalla vielä mukana Neuer, Thomas Müller ja Kimmich. Muuten aika tuoreella ryhmittymällä liikkeelle, Leroy Sané loukkaantunut. Japanilaisissa ei minulle tuttuja. Takavuosina Japani esitti lupaavia otteita, mutta viime aikoina on ollut hiljaisempaa. Ennakkoluuloton alku silti Japanilta, 8. minuutilla Maeda teki paitsiomaalin. Saksan kone käynnistyi vähitellen ja ote siirtyi kokonaan heille. 31. minuutilla pilkku maalivahdin kaataessa. Gündoğan iski keskeltä sisään. Puoliskon lopussa Saksa myllytti vielä paitsiomaalin.


Müller avasi toisen puoliskon voimaläpiajolla, jonka jälkeen Gnabryn veto vähän ohi. Uusi 19-vuotias tähti Jamal Musiala pujotteli boksissa pitkään, mutta viimeistely ei onnistunut. Japani piristyi uudelleen, mutta ei heti tulosta. Musialan tarjoilusta Gündoğan kiskoi tolppaan. 73. minuutilla Japanin paras tilanne siihen mennessä, Neuer venytti vaivoin ja reboundista yli. Kaksi minuuttia myöhemmin sitten onnistui, Neuer kouri suoraan Doanille, joka ei erehtynyt. Saksa kyllä luo tilanteita, mutta puuttuu Klosen kaltainen killeri. Havertz ollut heikko. Asano sitten ajoi oikealta etukulmaan, Schlotterbeck ei ole mikään Schwarzenbeck vaan hölkkäsi vieressä ja Neuer jätti tolpan viereen aukon. Shokkijohto ja se piti loppuun asti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko miettinyt Japanin reissun tekoa joskus? Sieltä saa muun muassa tyylikkäitä Marlowe pikkuleipiä.

Ari Juntunen kirjoitti...

Aijai, hyviltä Marlowet näyttää. Vuosituhannen alussa olin kovasti suunnittelemassa Japanin reissua, siksi blogissakin on oma ”Japani”-leibeli. Sittemmin into hiipui, mutta ehkä se vielä joskus toteutuu.