lauantai 21. tammikuuta 2023

Adroit Theory Invisible Art (Ghost 1216)


Session tumma yksilö black IPA, 10,0%, 98 IBU. Kyllä olut käytännössä musta on. Paahdetta tuoksussa, mutta myös makeutta. Maku on onneksi kuiva, lievää maitoisuutta ja paahteista maltaisuutta. Kuivattuja hedelmiä myös. Pehmeä, suhteellisen kuohkeakin. Aika kova, paljon parempi kuin odotin. Juotavuus erinomainen. Lievä takapurentakin löytyy. Jos ei session paras, niin ainakin terävintä kärkeä. Black IPA on toimiessaan käsittämättömän upea oluttyyli ja tässä se toimii, jopa näin vahvana. Pien, 21.1.2023.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pieni välilenkki olutkimaran kesken liene hyvä ajatus. Tai ainakin paikkaleima muuttuu parin ensimmäisen maiston jälkeen Juovaan, josta palataan viimeiselle Adroitille takaisin Pieneen? :)

Ari Juntunen kirjoitti...

Miksei noinkin, ehkä viidennen Adroitin kohdalla oli jo vaikea hahmottaa oluiden eroja. Toisaalta sain hyvän istumapaikan Pienissä ja sosiaalista tilannetta ei syntynyt, pääsin hyvään flow-tilaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta oliko tämä siis Pienissä kuitenkin?

Ari Juntunen kirjoitti...

Ääh, nyt vasta huomasin, että flow-tila ollut niin hyvä, että luulin olleeni Juovassa. Korjattu nyt. Joutuu ponnistelemaan kirjoittaessa, että vuosiluvun viimeinen numero kääntyy kolmoseksi. Muuten valppaus näyttää heikentyneen. Kiitoksia huomiosta.