lauantai 20. heinäkuuta 2024

Bock's Corner Summer Ale X=Solero
















Noin 2,5 km kävely keskustasta Bock's Corneriin. Karuhkoa laitakaupunkia, mutta bongasin lasipalatsin ja muutaman puutalon. Sitten mukavasti merenlahden reunaa. Ei mikään hellekeli, mutta tietysti lämmin tuli. Panimo sijaitsee kahden vesistön välisellä kannaksella, lupaavasti nimettykin, Vetokannas, Dragnäsbäck. Panimo on Bockin tuotantolaitoksen perinnetiloissa, vaikka näyttää navetaltq ulospäin. Osa isompaa Bock's Corner Villagea. Pukkeja oli pihallakin.


Klassinen bierstube puupenkkeineen sisällä. Kovin paljoa ei uutuuksia. Kesäalessa Solero-humalaa varmaankin. 4,5 %, aika makeaa, raikasta, hyvä juotavuus, hyvä janonpoisto. Yksinkertaista, mutta varmaan monen mieleen. Vaasa, Bock's Corner, 20.7.2024.

2 kommenttia:

kirjoitti...

Hienon nakoinen paikka, tuollahan viihtyisi koko paivan olutta juoden ja huikopalaa nauttien mutta Arden tuntien aikataulu on tiukka. Konsepti jossa parkkeerataan jonnekin ja vaan ollaan ja nautitaan on outo Ardelle.

-Juha

Ari Juntunen kirjoitti...

Ehkä vähän vieraampi konsepti, varsinkin reissussa ollessa. Nautin siitä, että koko ajan liikkeellä. Mutta on niitä välillä pitempiäkin sessioita. Esim. Hangossa pari vuotta sitten istuin koko iltapäivän samassa panimoravintolassa.