tiistai 9. heinäkuuta 2024

Espanja - Ranska 2-1

Griezmann yllättäen penkillä ja Mbappé ilman maalia. Pedri tietysti loukkaantuneena  ja Le Normand & Carvajal pelikiellossa. Olmo, Nacho ja Jesús Navas korvaajina. 38-vuotias Navas joutuu siis Mbappén päävastustajaksi. 5. minuutilla Yamal pääsi keskittämään, Fabián Ruizin pusku yli. 8. minuutilla Mbappé pääsi puolestaan keskittämään ja Kolo Muani tökkäsi luukulta helposti maaliin, oli täysin vapaana. Navas otti kortin jo tässä vaiheessa. On heti suurissa vaikeuksissa Mbappén kanssa. 16-vuotias Yamal iski golazon, 25 metristä ylänurkkaan tolpan kautta. Olmo pääsi boksissa irti, harhautti ja pallo maaliin Kounden jalan kautta.


Toisen puoliskon alussa Maignan pelasti kaukaa Williamsin läpiajon. Mbappélla terävähkö laukaus kohti maalivahtia. 57. minuutilla topparin näköinen Vivian Navasin paikalle. Tunnin kohdalla Deschamps otti Griezmannin, Barcolan ja Camavingan sisään, mutta Giroud jäi penkille. Espanja piti palloa, mutta ei halunnut enää hyökätä. Ranska edelleen melko passiivinen. Giroud 79. minuutilla sisään. Yamal yritti vielä vetää, mutta ohi meni. 86. minuutilla Mbappé kiskoi pahasti yli. Ranska omituisen hengetön. Mutta todella hienoa, että Espanja finaaliin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oudon hengetön ja ponneton Ranska oli. Muistutti vähän minun tarmokkuuttani viimeisenä työpäivänä ennen kesälomaa. Olisiko niin, että ovat saaneet liikaa menestystä Ranskan paidassa. Espanjan menestys ollut viime vuosina vaatimattomampaa. Mbabbee vaikutti suorastaan ylirasittuneelta. Toivottavasti vastaan tulee Alankomaat eikä Englanti.