maanantai 5. tammikuuta 2015
Weihenstephaner Stout
Saksalainen panimovanhus on viime vuosina ryhtynyt revittelemään ja taas tarjolle pukkaa Baijerille vierasta lajityyppiä. Toki Baijerissakin muinoin tehtiin tummia pintahiivaoluita, mutta välissä oli pitkä tauko. Nyt juotavana lähes samannäköinen olut kuin ruosniemeläinen, mutta maku on tyystin erilainen. Makeaa hedelmäistä siirappia, jotain kookostyyppistäkin, paahto puuttuu. Epäilyttää jopa hanahygienia, koska tässä on hieman sellaiseen liittyvää vivahdetta. Tuskin näin kuitenkaan on luotettavassa laatubaarissa. Marjaisen hedelmäinen hieman epämääräinen tuote. Ei täysin epämiellyttävä, mutta ei tyypillinen stout. Ruosniemeläistä täyteläisempi, vaikka voltteja vähemmän, 5,6%. Humalointiin ei ole tässäkään satsattu. William K Kurvi, 5.1.2015.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti