sunnuntai 13. toukokuuta 2007

Catania v. Milan

Italialaisista olen kannattanut Milania 70-luvun alkuvuosista asti, lähinnä Gianni Riveran takia. Rivera on yksi suurista idoleistani, samaa sarjaa kuin Netzer, van Hanegem, Figueroa, Lubanski, Kipiani tai Nyilasi. Milan-suhde kesti senkin, että vanha interisti Berlusconi osti seuran. Olisin ehkä itsekin pelannut 80-luvun lopulla Milanissa, jos kaikki olisi mennyt ideaalisti. Ehkä Rijkaardin paikalla …, mutta todellisuudessa aktiiviurani loppui jo noin 1975.

Tämä ottelu pelattiin Bolognassa, rangaistukseksi Catanialle helmikuun mellakoiden takia. Ensi kertaa sen jälkeen yleisöä mukana Catanian pelissä, ei tosin paljoa. Milan pelasi ykkösmiehillä, koska voitolla olisi varmistunut ensi kauden Mestareiden liigan paikka. Putoamistaisteluun luisunut Catania tasoitti ja vei pisteen. Tämmöisellä pelillä Milan ei Ateenassa menesty.

17.5. UEFAn sivuille on tulossa video, jossa Andrea Pirlo käyttää palloa viisi kertaa ylärimassa 35 metristä, ilman että pallo käy maassa. Viime vuonnahan Ronaldinho teki saman neljä kertaa, mutta kuvankäsittelyä on epäilty.

Ei kommentteja: