maanantai 16. kesäkuuta 2008

Itävalta - Saksa 0-1

Normaalitilanteessa Saksan täysin ylivoimainen materiaali olisi pitänyt riittää murskavoittoon, mutta nyt psykologinen asetelma mutkisti tilannetta. Gómez edelleen hieman yllättäen Saksan kärjessä, hän saikin kohtuullisen paikan heti alussa, mutta itävaltalaispuolustaja pelasti maaliviivalta. Muuten ensi jakso suhteellisen tasaista vääntöä, Saksalle näytti tasapeli riittävän ja Itävalta ei pystynyt luomaan kunnon maalipaikkoja. Mielenkiintoisin tilanne oli molempien valmentajien Hickersbergerin ja Löwin ajaminen katsomoon, syy jäi epäselväksi. Peli ratkesi 49. minuutilla, Ballackin hirvittävä voimavapaapotku nousi 20 metriä ennen uppoamistaan ylänurkkaan. Loppu löysää pelailua, ei kertakaikkiaan mitään luovuutta tai taitoa kentällä. Klose taas karmea pettymys. Esihistoriallinen sotaratsu Neuville päästettiin lopussa laitumelle, kovasti näkyi tukevoituneen sitten viime näkemän. Saksa ottaa neljännesfinaalissa vastaan Portugalin, todella erilaiset joukkueet. Näillä otteilla Saksalla ei mitään jakoa, mutta käytännössä saattaa käydä aivan toisin.

2 kommenttia:

FC Barcelona kirjoitti...

Moi...hieno blogi sulla. Mullakin on oma blogi
http://lionelmessi95.blogspot.com/
Se on pääosin jalkapallosta. Siellä hyviä äänestyksiä!esim:kuka on maailman paras jalkapalloilija.
Ois kiva jos laittaisit jonneki merkinnän mun blogista nii mäki laittaisit sun blogista. Saatas molemmat enemmä lukijoita.

Ari Juntunen kirjoitti...

Tavallaanhan sinun blogin linkki jo tuli esille tässä kommentissa. Olen harkinnut jonkinlaista pysyvää suositeltavien linkkien listaa blogin etusivulle, mutta en ole saanut aikaiseksi. Barcelona on yksi myös minun suosikkijoukkueista, ollut jo pitkään. Kyllä Cristiano Ronaldo taitaa olla minun(kin) mielestä maailman paras pelaaja tällä hetkellä. Messi on todella hyvä, mutta kärsinyt loukkaantumisista viime aikoina. Andrea Pirlo on myös lähellä täydellistä pelaajaa.