sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Mother Road Roadside American Ale


Monument Valleyyn pikaista ajoa Moabista ennen sateen alkua. Ajoitus onnistui, pilvipouta ihanteellinen. Tavallisella rental sedanilla ajo kivistä, kuoppaista ja hiekkaista tietä John Ford Pointille hieman arveluttavaa, mutta ei vahinkoja. Sateella ainakin paluu liejussa ylämäkeen olisi jäänyt tekemättä. Kyllä kannatti, en ole oikein koskaan kuvitellut, että pääsisin livenä näkemään samat mielenmaisemat kuin Stagecoachissa, She Wore a Yellow Ribbonissa tai The Searchersissä.

Tämän huippuelämyksen jälkeen aika suoraviivainen siirtymä Flagstaffiin ukkoskuuroja väistellen. Viileähköä säätä korkealla sijaitsevassa kaupungissa. Kahden viikon shortsikeleille päätös, mutta oli jo aikakin. Motellin vieressä Mother Roadin taproom, pienehkö rento tila. Yritin tilata peruspinteja, mutta tiskillä asiakas varoitti, ettei kukaan niitä juo. Isommassa 20 unssin imperial pintissa olut on edullisempaa. Uskoin kerrasta ja APA tuli siis semmoiseen, vain 3,50$.  Maltainen, hyvin tuore, pähkinää, ei hedelmää, kevyt katkerointi. 5%, vain 27  IBUa. Utahissa kerääntynyt IPA-nälkä jäi tässä nyt vähän vajaaksi. Oluen nimi, ja ehkä panimonkin, viitannee klassiseen Route 66:een, jonka varrella Flagstaff sijaitsee. Flagstaff (Arizona), Mother Road, 27.9.2014.

1 kommentti:

Erasmus/MacMoney kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että kuvat yksi ja kolme saavat erittäin kateellisiksi noista näkymistä. Pitäisi joskus itsekin tehdä tuo pyhiinvaellus paikanpäälle.