tiistai 29. elokuuta 2017

Devils Backbone Pale Ale


Vielä ennen vuokra-auton luovuttamista oli aikaa pyörähtää Dullesin lentokentän viereisessä ilmailumuseossa, varsin suuri kompleksi kantaa unkarilaisen bisnesmiehen Steven F. Udvar-Hazyn nimeä. Aivan erinomainen museo, yllättävän paljon mm. saksalaista toisen maailmansodan materiaalia, Enola Gay ja vanha suosikkini SR-71 Blackbird, jonka näin nyt kolmannen tai neljännen kerran. Avaruuspuolella oli Discovery-sukkula.

Autoon tuli maileja 1809, eli kymmenen päivän aikana keskimäärin 300 km päivässä. Dullesin kenttää kutsutaan USA:n dullest-kentäksi, mutta Eero Saarisen suunnittelemat mobile lounget edelleen käytössä D-terminaaliin siirryttäessä. Ajoneuvo muistuttaa avaruussukkulan ja kuorma-auton välimuotoa, harmittavasti en tullut ottaneeksi kuvaa, mutta niitä löytyy esim. täältä
 
Jotain oluttakin vielä löytyi. Devils Backbone ei näytä olevan varsinainen craft-valmistaja, vaan Anheuser-Busch on napannut tämänkin virginialaisen panimon. Maltainen, hieman karamellinen, raikas, kevyesti katkera. Dulles Airport (VA), Bistro Atelier, 28.8.2017.

Ei kommentteja: