perjantai 25. elokuuta 2017

New Anthem Name Dropper DIPA
Pitkä siirtymä Ashevillen vuoristosta Atlantin rannikolle. Itse olisin ajanut South Carolinan Columbian kautta, jolle reitille olin tiedustellut lounasolutpaikaksi Southern Hops Brewingin panimon Florencessa. BMW:n navigaattori ohjasti kuitenkin pitkin North Carolinaa Charlotten kautta ja siellä ei todellakaan ollut minkäänlaisia olutkohteita Charlotten takana ennen rannikkoa. Pieniä sadekuuroja, sää edelleen varsin hiostavaa. Hotelliin kirjautuminen Wilmingtonissa ei aivan ongelmatonta, huoneessa yllättäen vain yksi sänky, mutta lisävuode järjestyi. 

Ennen olutkierrosta Battleship North Carolinan tsekkaus, ei kovin suuri laiva, toimi varsin lyhyen aikaa 1940-47, yhden japanilaisen kauppalaivan näkyi saaneen upotettua. Wilmington valikoitui pysähdyskohteeksi osittain Cape Fear -leffojen tapahtumapaikan perusteella, mutta kaupungissa myös tiiviisti keskustassa neljä panimoravintolaa, harvinaista North Carolinan rannikolla.


Ensimmäisenä pyörähdettiin Front Street Breweryssä, mutta ilmeisesti jokin seurue oli tukkinut paikan klo 16, lähdettiin pois. Kulman takana moderni New Anthem, siisti uusi panimobaari, ei liikaa asiakkaita. Ei perus-IPAa tarjolla, otin DIPAa, 8,1%,. Greippiä ja katkeroa, erittäin raikastakin. Erittäin hyvää hikisessä tunnelmassa raskaan päivän jälkeen, todellakin vasta ensimmäisenä oluena. Oli niin hyvää, että mielessä oli käydä vielä toisen kerran illan kuluessa, mutta siihen ei sitten resurssit riittäneet. Erinomainen panimo mitä ilmeisimmin. Wilmington (NC), New Anthem Beer Project, 24.8.2017.

1 kommentti:

mikkol79 kirjoitti...

Reissun yllättäjä? Mielenkiintoinen panimo todellakin.