maanantai 10. joulukuuta 2018

Bad Seed In the Red, cask ale

Matkustin ensi kertaa Docklands Light Railwaylla, tosin vain kaksi pysäkinväliä Towerista itään. Mielenkiintoinen Limehouse Basin -alue, entistä satama-aluetta, muutettu asuntoalueeksi, olipa asuntolaivojakin altaassa. Craft Beer Company on perustanut tännekin toimipisteen, kiskaisin ovea 12:05, lukossa oli vaikka siis puolelta päivin piti aueta. Ei mikään ennenkokematon tilanne Englannissa, joten tein pienen ketunlenkin ja sitten pääsin sisäänkin. Olin toista tuntia paikalla ja toinen asiakas saapui sisään vähän ennen poistumistani. Henkilökuntaa kaksi kappaletta, joten kovin tuottoisaa bisnes ei ainakaan tässä kohti ollut. Kuudesta pumpusta vain kolmessa täytettä. Muutenkin baari tuntui ketjun vaatimattomimmalta, olen ehkä nyt kaikissa käynyt Brightonia myöten. Brixtonista en tosin ole varma. Bad Seedin New England Redissä 5,3%, hieman samea, karamellinen, jotain mausteista sivumakua, ei kovin miellyttävää. Jälkimaku pikemmin karkea kuin katkera. Tämä oli selvä pettymys. Lontoo, Craft Beer Co. Limehouse, 9.12.2018.

3 kommenttia:

TBone kirjoitti...

Oliko sulla joku tavoite kiertää kaikki CBC:n paikat vai miksi valinta osui reissulla useampaan vaikka mielenkiintoisempaakin olisi ollut tarjolla?

Ari Juntunen kirjoitti...

Ei varsinainen tavoite, mutta kieltämättä laiskasti suunnittelin tämän reissun. Ajattelin löysästi, että CBC-kierroksella löytyy tarpeeksi kiinnostavia oluita. Pettymyksiä tuli. Mutta olihan ohjelmassa kuitenkin CAMRAn festari ja Bermondseyn panimokierros. Niistä olisi perustellusti voinut odottaa parempia oluita.

Ari Juntunen kirjoitti...

Mitä muuten olisit suositellut? Mother Kelly, King’s Arms, Southampton Arms, Crate, Tap East, Cask, Euston Tap, Queens Head. Kaikki tuttuja aiemmilta reissuilta, boring boring. Halusin tsekata uusia baareja.