lauantai 1. joulukuuta 2018

Etko Hop Lagoon




Junaliikenne edelleen blokattu Tampereelle joulukuun ensimmäisenä päivänä, joten kohtasin talven avauksen Helsingissä. Teemu Lahtisen, Timo Kanniaisen ja muutamien muidenkin suosittelujen jälkeen en enää löytänyt mitään syytä jättää Töölön Daddy Greens -pizzabaaria tsekkaamatta. Edelleen kova talvinen hyytävä tuuli, mutta urhoollisesti kiipesin Alppiharjun päälle ja laskeuduin sieltä Töölöön. 

Seitsemän hanaolutta, kaikki craftia, upea fiilis, päädyin Etkon lageriin, 5,0%. Samea, hedelmäinen, lievästi mausteinen, kevyesti katkera. Sopiva hiilihappoisuus, mutta ei tämä oikein kuitenkaan kolahtanut. Karu sisustus paikassa, Napoli-tyylistä pizzaa, edelleenkään en tästä systeemistä innostu, märkää ja sitkeää. Haarukkakin oli tylsä, ei sahareunaisella veitsellä työstetyt palaset pysyneet siinä. Ymmärrän kyllä, että tämä ravintola on joidenkin mielestä unelmien täyttymys, mutta itse jään taas outsideriksi tyypilliseen tapaan. Daddy Greens, 1.12.2018.

Ei kommentteja: