sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Fulham - Tottenham 4-0

Huomasin vasta nyt, että Nelosen maksukanava on näkynyt tammikuun ilmaiseksi. Onneksi ehdin sentään tsekkaamaan tämän Lontoon FA Cup -kamppailun tunnelmalliselta Craven Cottagelta. Tottenhamin tähtisikermä, tosin ilman loukkaantunutta Gareth Balea, aloitti vireästi, mutta 10. minuutin jälkeen toistuvat puolustusvirheet romahduttivat pelisysteemin totaalisesti. Kaksi rangaistuspotkua, jotka Fulham-kapteeni Danny Murphy varmasti viimeisteli. Toisesta tilanteesta Spurs-kapteeni Michael Dawsonille suora punainen. Sinettinä vielä 23. minuutin kohdalla norjalainen toppari Hangeland lakaisi kolmannen maalin kulman jälkitilanteesta. Spurs tuntui saavan jakson lopussa otetta, mutta yliajalla Fulham-sentteri Dembele upealla yksilösuorituksella alanurkkaan lukemat 4-0. Toinen jakso pelkkä muodollisuus.