maanantai 5. syyskuuta 2016

Suomi - Kosovo 1-1

Backe lähti 3-5-2:lla liikkeelle, kärjessä Pukki ja Pohjanpalo, Eremenkokin terveenä. Hyvin nihkeä aloitus, varsin heikkotasoista peliä, vaikka vauhtia löytyi. Kosovo hyvin pelissä mukana, Paqarada sai pallon ylärimaankiin. 17. minuutilla Eremenkolla avopaikka, mutta maalivahti torjui, muuten pelinjohtaja oli aivan pihalla. Heti perään Suomi sai kulman, Kosovo puolusti huonosti, Arajuuri sai pallon ja kiskoi pallon verkkoon.  

Toisen jakson alussa Eremenko otti keltaisen, se oli Suomen oletetun ykköspelaajan merkittävin anti ottelussa. Kosovo oli pirteä, tunnin kohdalla Lam kaatoi Bernard Berishan laatikossa ja Valon Berisha latoi pallon yläkulmaan. Kosovo oli lähempänä voittoa, Perdedaj kiskoi kierteisesti kohti yläkulmaa, mutta Hradecky torjui. Suomi oli haluton, voimaton, aneeminen. Täydellinen katastrofi siis, mutta tällaiseenhan on jo tottunut, Venäjän MM-lopputurnaushaaveet haihtuivat tähän tasapeliin. Backelle pitäisi tietysti antaa välittömät potkut, mutta eihän kukaan muukaan ole hommassa onnistunut.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vähän ihmetyttää nuo Eremenkon otteet maaottelusta toiseen. Onko hän oikeasti pelannut yhtään hyvää peliä maajoukkuepaidassa? No ehkä se Saksa tasapeli (3-3) oli ihan kelvollinen suoritus.

Ari Juntunen kirjoitti...

Muistan joitain hyviä pelejä, mutta niistä on useampi vuosi. Ehkä motivaatio-ongelmia maajoukkueessa.

Unknown kirjoitti...

Ruotsissa Backea pidetään isona vitsinä, joka sopii lähinnä kommentoimaan otteluita. Onhan Backen Suomella ihan jäätävän huono saldo.

Ari Juntunen kirjoitti...

Tämä saattaa jäädä Eremenkon viimeiseksi otteluksi Suomen paidassa.