tiistai 14. elokuuta 2018

Beer Hunter's Mufloni Humela IPA

Huomasin lähikaupassa kokeilemattoman porilaisen IPAn, tarkalleen 5,5%. Luulin, että Humela on jokin uusi humalalajike, mutta ei, se on vain vanha saksalainen humalaa tarkoittava sana, Ruskea ulkonäkö, heikko vaahto. Tuoksussa hartsia ja karamellia. Maku makean maltainen, fariinisokeria, leipäistä lähes kvassimaista tunnelmaa. Onpas huikean huono IPA, aivan tällaista en odottanut. Äitelän niljakas makeus jatkuu takamatkallekin. Beer Hunter'silla on laatu pahasti heitellyt viime aikoina, täytynee lopettaa rahankäyttö panimon tuotteisiin. Ostopaikka Helsinki, Sturenkadun Alepa.

4 kommenttia:

Ghettovainio kirjoitti...

Beer Huntersin oluet pitää juoda alle kuukauden ikäisenä, tai täyttä paskantamoa tiedossa tyylistä riippumatta. Pahin esimerkki CCCCC IPA, joka tuoreena ja onnistuneen erän sattuessa on hyvä, mutta jo parin kuukauden päästä karkeaa kuralätäkköä. Lähempänä parasta ennen -päiväystä menee jo reilusti sourin puolelle.

Jotain isompaa häikkää Porissa on ollut jo pitkään, olen laittanut palautetta sekä sähköpostitse että sosiaalisen median kautta - saamatta ikinä mitään vastausta.

Ehkäpä seuraavan kerran uskaltaa maistaa tältä panimolta T-luupihvi 20k -juhlaoluen. Seuraamme katseella.

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli kesäkuun alussa Kaislan hanastakin todella surkea ja epämiellyttävä.

Anonyymi kirjoitti...

Höh. Itse pidin tästä kovin. Ikää ei kyllä tullut tarkistettua. Ostin lisääkin, saapas nähdä miten niille käy.

Ölmönger kirjoitti...

Lienee Herralahden panimolla jokin saatana katiskassa, kun tasalaatuisuus tai paremminkin sen puute on vaivannut jo jonkin aikaa. Tosin Humelasta on nyt yksi hana- ja kolme pullokokeilua, ja hyvin ovat maistuneet. Sen sijaan CCCCC:stä on lähiaikoina pari heikompaa yksilöä tullut vastaan ja tölkki-APA:sta useampi. Ehkä silti kotikylän "joukkueen" kannatus jatkuu. On tässä kuitenkin paremmalla suhteella tullut osumia lähelle maalitaulun keskustaa kuin esim. StaPalla tai Pyynikillä.