tiistai 14. elokuuta 2018

Saimaa Brewer's Special Ekuanot IPA

Eilen havaitusta Saimaan tasonnostosta innostuneena hankin toisen Saimaan uuden IPAn, nyt valtion holhouskaupasta. Etiketissä ei näköjään lue taikasanoja dry-hopped, sitä en kaupassa huomannut. 5,7%, Columbus keitossa, otsikon Ekuanot aromina, EBU 37. Sameahko keskiruskea väri, kohtuullinen vaahto. Tuoksussa hedelmäpastilleja, karamellisuutta, ei juuri muuta. Maku on nahkean perushedelmäinen, pahasti tunkkainen, raikkaus puuttuu kokonaan. No huh, Saimaalta tulee tarjolle siis edelleen pahimmanlaatuisia kalkkunoita. Runko on vetisen ohut, peräkontti olematon. Parasta ennen 280519, toivottavasti tämä on tehty ennen aromihumaloinnin korjaustoimenpiteitä. Jos ei, niin sitäkin huolestuttavampaa. Mutta mitä ilmeisemmin Saimaalta saattaa vielä näitä vanhoja tunkkaisia varastopommeja putoilla lisääkin. Ostopaikka Helsinki, Kallion Alko. 

2 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Kova on Arden kohtalo. Maanantaina raportti SBC:n tuotteen raikastumisesta, tiistaina törmäys saman firman virittämään miinaan!

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Arde, turha spekuloida "korjaustoimenpiteillä"; kun ostat SBC:lta pullollisen kaljaa, siirtyy vastuu sisällöstä sinulle.