lauantai 4. elokuuta 2018

Craft Beer Garden @Korjaamo, 2. päivä

Toinen päivä Töölön festareilla, nyt ei minkäänlaista tungosta ja pilvisempikin päivä, aluksi tuli raikastavia sadekuurojakin. Selvästi miellyttävämpi viileämpi keli. Edellispäivän tapaan aloitus Olarin kamalla, Hops N The Hood. Ohut on,  pihkaista hedelmää, kevyt katkeruus. Spiken Triple Mango oli kuohkea, melko kuiva. Hedelmä ei korostuneena. Hieman viileämpi keli, mukavampi fiilis. Venäläisen Zagovorin Slow Trve  oli todella samea, mehuinen, mutta ei erityisen raikas. Ehkä kuuma sää tylsyttänyt oluita. Kuiva hedelmäinen olut, ei katkeruutta. 

Cool Headin Sticker Can todella mehuinen intensiivisesti, nyt on raikkauttakin. Hieman katkera, tuore, ok-tavaraa kaikin puolin. Tässä vaiheessa paikkaa hallitsi Hornetin ylilento, ilmavoimien veteraanin hautajaiset Hietaniemessä. Spiken Pornographic Hoppy Wheat 7%, selvää weissbieresteriä. Puhdasta kamaa, hedelmää enemmän kuin perinteisessä kamassa, hieman katkeruuttakin. Brew By Numbers 18/12 farmhouse pale ale 5%, hieman brettainen, hedelmää, lievästi tunkkainen, ei aukea. Spike X NEIPA 6,7%. Mehuinen kuiva olut taas, enemmän katkeroa. Ei täysin tämäkään vakuuta, Spiken oluet olivat lieviä pettymyksiä.

Lopulta tummien oluiden kimppuun, Pühaste Tumeaine Laphroaig BA 13%. Isokuplaista vaahtoa, viskinen turpeinen tuoksu. Maussa paahteisuutta, tammea, makeutta, mutta alkoholi peittyy. Hörhöjä ei edelleenkään paikalla, ehkä Töölön paikallista naapurustoporukkaa, en tuntenut. Brysseliläinen herrasmies kävi onnittelemassa minun Cantillon-paitavalintaa, oli kasvanut panimon kupeessa. Ratikkamuseo näköjään oli käytettävissä festivaalin osallistujille, kävin pyörähtämässä paikalla, timanttista tavaraa sielläkin. Zagovor Complete Stoutissa 10,5%, suklainen tuoksu. Aika ohut edellisen jälkeen. Kuohkeaa paahtoa, luumuista hedelmää, ei  huono. Brew by Numbersin Baltic Porter session lopuksi, 03/07, 9,6%. Hieman mausteinen,  aavistuksen hapan, ei paahdetta,  ei vakuuttanut. Poistuin paikalta, hieno tapahtuma, kolme tuntia tuli vietettyä molempina päivinä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sticker Can Ipa on Orava Brewingin :)

Ari Juntunen kirjoitti...

Okei, sitä en huomannut. Erittäin mukava olut.