Meilahdessa työpaikan kirjapiirin kokous, joten after-oluelle Mullikkaan. Ensimmäinen vierailu remontin jälkeen, ilme muuttunut aika lailla valoisampaan suuntaan. Pitempi tiski nyt takaseinällä ja korkea tila kahdella sivulla hyllyjä täynnä. Yläkerrassa vielä remontti kesken. Valikoimassa edelleen lähinnä suomalaista craftia. Ensimmäinen kokeilu turkulaisen panimon hanatarjonnasta. IPAssa 6,5 %, 60 IBU. Vähän samea, ei NEIPA, punertava. Pihkaa, ei sitrusta, enemmän trooppista hedelmää. Raikkaus puuttuu ja tuntuu jotenkin karkean vierremäiseltä. Ei peräkärryäkään. IPAn tekeminen tuntuu edelleen kovin haastavalta monelle suomalaisyrittäjälle. Mullikka, 14.1.2020.
keskiviikko 15. tammikuuta 2020
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Mikä kelvollisen kaljan aikaansaamisessa aina vaan mättää; ettäs kehtaavat...!
https://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/mista-ne-on-ne-kelpo-kesabisset-tehty.html
Lähetä kommentti