sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Deya Solar Powered Service


 7,5 %, Galaxy, Strata, Idaho 7 ja kevyesti Sabroa. Samea, trooppinen, hieman mausteinen tuoksu. Maku on vähän valju, odotin raikkaampaa. Trooppista hedelmää on, mutta ei todellakaan kuohkeasti ja tuoreesti. Ei potkua jälkimaussakaan. Sabronkin myyräntyö taitaa tuntua lievänä minttuisuutena. Jotain kalkkista liitua tässäkin. Onkohan baarin hanoissa jotain ongelmaa vai liikkuuko tavara vain liian hitaasti. Ainoana asiakkaana sinnittelin lauantai-iltapäivänä. SalamaNation, 22.10.2022.

5 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

SalamaNation, kaikkii saatanii niit on; eläneekö tämä kioski talven yli, saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Onko SalamaNationia rummutettu ahkerasti somessa, koska muuten tuntuu melkein siltä, kuin panimo haluaisi vaieta paikan kuoliaaksi? En löydä edes sellaista Salaman omaa sivua, jossa baarin olemassaolo mainittaisiin selkeästi. Itsekin luin baarista muistaakseni tästä blogista.

-kopula

Ari Juntunen kirjoitti...

Hyvin vaisua tosiaan baarin some-näkyvyys. Se on kuitenkin verified venue Untappdissa, joka on itselleni tärkein työkalu baarivalintaa tehdessä.

Ilkka Sysilä kirjoitti...

"Verified venue"; voihan saatana mitä persreikäpelleilyä.

Ari Juntunen kirjoitti...

Verified-status ei sinänsä takaa muuta kuin sen, että baari on maksanut rahaa Untappdille. Olikohan tällä hetkellä 800 dollaria vuodessa. Mutta useimmat näistä baareista päivittävät tarjontansa sovellukseen. Näet siis etukäteen, mitä oluita baarissa on ja kannattaako sinne mennä ollenkaan. Taatusti tylsempää kuin entisaikainen sokkokiertely, mutta olutharrastajan lähestyessä kultaisia vuosiaan tehokas ajan ja muun kapasiteetin käyttö tulee yhä tärkeämmäksi.

Sivuhuomautuksena nähdäkseni esim. Buenos Airesissa ei ole yhtään verified venueta. Ei ole kyllä Vantaallakaan.