maanantai 20. maaliskuuta 2023

Felons IPA
Lounassuunnitelma meni tänäänkin mönkään, kun Riverland Brisbane oli jäänyt rakennustyömaan jalkoihin. Samalla rento after lunch -jokirantakävely seuraavaan kohteeseen muuttui hikiseksi ruuanhakujahdiksi. Onneksi valtavaan Felons Brewingin joenrantapanimoravintolaan Story Bridgen alla ei ollut pitkä matka. Näköjään Australiassa lähes aina tilataan ruuat kännykällä aktivoitavalla qr-koodilla. Tuntuu raivostuttavalta varsinkin verkon pätkiessä, mutta nopeasti kyllä ruoka on tullut joka kerran. Tänään kevyempi ratkaisu savutaimensalaatti toimi hyvin edelleen ruoskivassa helteessä. Felonsilla yllättävän vähän hanaoluita tarjolla isossa paikassa. Aloitin IPAlla, 6,2 %, setin vahvin olut. Kuivaa, sitrusta, melko hillittyä taas. Hyvä juotavuus, puhdasta ja raikasta, ei katkeroa. Brisbane, Felons Brewing, 20.3.2023. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meinaatko, että jos ei ole kännykkää mukana, ei saa ruokaakaan? Millainen on muuten Australian tippauskulttuuri olutturistin näkökulmasta?

-kopula

Ari Juntunen kirjoitti...

Ehkä jokin paperiruokalista löytyy ”vanhuksia” varten henkilökunnalta :) Sovellukset ehdottavat tippaamista ruuan kanssa, mutta itse olen sen ohittanut. Käsittääkseni Australiassa on samanlainen tippauskulttuuri kuin Suomessa. Ainakin olutta juodessa.