Koronakesä kääntynyt jo syyskuun puolelle, mutta terassikeli jatkuu Helsinginkadulla. Jotenkin gentrifikaatio näyttää tilapäisesti pysähtyneen, terassin ohi huojui session aikana huomattavan paljon alueen ns. alkuperäisväestöä, hipsteristöä vähemmän liikkeellä. Kaura on modernin IPAn perusraaka-aine, mutta harvempi panimo sitä oluen nimessä mainostaa. Ranskalainen Popihn tekee poikkeuksen ja informatiivisesti myös humalalajikkeet heti otsikossa. 7,7 %, sameaa on. Maku on kuivahko, pikemmin marjaisuutta enemmän kuin sitrusta tai trooppisempia hedelmiä. Melko karkealta tuntuu, hartsisuutta myös. Ei aivan onneton tapaus, mutta ei kivenkovassa NEIPA-tarjonnassa tällaisella tuotteella erityisemmin loisteta. Panema, 1.9.2020.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti