Vedin päivän pääateriaksi kulmakioskissa pizzapaloja, runsaasti mortadella-makkaraa. Emilia-Romagnan Piacenzassa majailevalla La Buttigalla on Milanossa monta baaria. Käsittääkseni päivällä auki vain tämä luoteessa pienen kanavan varrella oleva. Mukava terassi, sisältä aika kompakti. 12 hanaa, muutama vierailija. Ruiskolmosessa 6,2 %, 63 IBU, IPA siis. Yakima Valleyn humalia. Lievästi samea, kullankeltainen. Trooppista hedelmää, mausteisuutta. Kuivaa, bensaa, täyteläistä. Ruis ei oikein korostu. Jälkimakua on hieman, kokonaisuus on puhdasta ja miellyttävää. Milano, La Buttiga Beer Room Martesana, 20.3.2024.
keskiviikko 20. maaliskuuta 2024
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti