tiistai 13. marraskuuta 2018

Espoon Oma Panimo Cheers From Karvasmäki IPA

Tuomiokirkon kryptan talvisotaseminaarin jälkeen siirtyminen sotatunnelmista rauhanomaisempiin olutfiiliksiin yllättävän leppeässä marraskuun illassa. Viikonloppuna tsekkasin Espoon Oman Panimon stoutia ja nyt tuli vastaan saman valmistamon IPA, 6,2%. Suhteellisen samea punertava ulkonäkö, mutta ei tämä miltään NEIPAlta näytä. Trooppista hedelmää löytyy, mutta ei erityisemmin raikkaasti. Karkeaa otetta, paljon pehmeämpi kokonaisuuden pitäisi olla. Sosiaalisessa tilanteessa muistiinpanot jäivät hatariksi, mutta hiilihappotaso oli todennäköisesti liian korkea. Katkeroakaan tässä ei mainittavasti ollut ja äärimmilleen kilpaillussa IPA-segmentissä tämä jäi kovin helposti unohdettavaksi tapaamiseksi. Kaisla, 13.11.2018.

1 kommentti:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Kusettajan nuoruudessa 1970-luvulla perustettiin rokkibändejä. Nyt tässä oksennusta nokkivain varisten ja lokkein, turvesoiden ja karvasmäkien maassa on muoti perustaa paskantamoita jo aikaa sitten ylikyllästyneelle markkinalle...

http://ulkohuone.blogspot.com/2017/06/mista-ne-on-ne-kelpo-kesabisset-tehty.html