sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Sonnisaari Brutis

Session viimeisenä kohuttu ensiesiintyminen Suomen ensimmäisestä kaupallisesta imperial brut stoutista. Kotipuolellahan HIMA on jo ehtinyt kokeilla samaa tyyliä. 11,8% ja entsyymeillä siis buustattu hiivan toimintaa. Miksipä tosiaan rajoittua brut-systeemeillä IPOIhin, joissa se tuntuu tekevän oluesta mauttoman. Sosiaalinen tilanne tiheni, paikalle saapuivat Jussi Kuivila, Ilkka Sysilä ja itse Timo Kanniainenkin. Aikaa ei enää paljoa ollut ja hörsin Brutiksen ilman yksityiskohtaisempia muistiinpanoja. Paahteista, puhdasta, kuivaa, kahvia, tummaa suklaata. Ehkä jopa ohut, katkeroakin on. Mielenkiintoinen ja persoonallinen, alkoholi ei tunnu. Jotain omituista ehkä mausteista sivumakua, ei epämiellyttävä, mutta en saa siihen otetta. Sori, 25.11.2018. 
Disclaimer: olen Sonnisaaren pienosakas.

Ei kommentteja: