maanantai 5. marraskuuta 2018

Olutpaja Foreign Extra Stout


Juoksulenkin jälkeen lähibaariin palautumaan, S-ketjun kuukaudenoluena pälkäneläistä, tyylisuuntana stoutien kuningaslaji foreign. 6,5%, beigenruskeaa vaahtoa, kuohkea , kevyesti hedelmäinen ja paahteinen. Kahvisuutta, hieman tummaa, todella tummaa suklaata. Kuiva olut, myös katkeruutta löytyy, jälkimaku ei aluksi tunnu voimakkaalta, mutta se jatkuu pitkään nielaisun jälkeen kurkkua kuivaten. Juotavuus on todella hyvä, mutta vastapainoksi tuntuu aavistuksen ohuelta. Prosenttiyksikkö lisää vahvuuteen voisi tehdä terää. Erittäin puhdaspiirteinen kokonaisuus, kuten valmistajalta voi odottaakin. Konepaja, 5.11.2018. 

4 kommenttia:

Ilkka Sysilä kirjoitti...

Noniin, tässä jälleen opettavainen esimerkki kaiken maailman paskantamoille. Vuodesta ja kerrasta toiseen korkean tasaista laatua. Tämän pajan strategia onkin ilahduttavasti ollut, alusta alkaen, niljakkaan myyntihölperön sijaan swell beer in being.

Antti Jukka kirjoitti...

Eikä kyseinen strategia ole muuttumassa mihinkään.

-Antti/Olutpaja

Ölmönger kirjoitti...

Kylläpä kyllä. Paluujunan odottelujuomana Kaislassa juurikin tämä stout toimi erinomaisesti. Paria kuukautta aiemmin Keinuhevonen toimi oppikirjanäytteenä imperial stoutista vieläkin paremmin. Korkealaatuista tekemistä, jos minä sellaisesta jotakin ymmärrän.

Anonyymi kirjoitti...

On aina mukava juoda Olutpajan oluita. Ne ovat yksinkertaisesti hyviä ja ammattitaidolla tehtyjä. Ovat sitä, mitä etiketissä luvataan. Ei turhaa hypetystä vaan se keskittyy laatuun.