perjantai 23. elokuuta 2019

Drekker Ectogasm


Kävin Fargossa vuonna 2010, jolloin Granite City oli koko North Dakotan ainoa panimo. Fargohan on saanut tunnettuutta lähinnä populaarikulttuurissa, jossa kaupunki kerää mainetta FBI:n ja muiden liittovaltion virastojen virkamiesten kammoamana karkotuspaikkana. Eniten kaupungin nimeä on varmaan tehnyt ainakin Suomessa tutuksi Coen-veljesten Fargo-leffa, joka ei tosin sijoitu Fargoon. Nykyään Fargon panimotilanne on parempi ja Soriin saatiin jopa tap takeover Drekker-panimosta, jonka logossa on hipsteripartainen viikinkihahmo. Drekker-nimi tarkoittaa juopottelua norjaksi ja Fargon väestöstä onkin kolmasosa norjalaistaustaisia.

Aloitin session NEIPAlla, jonka speksit nyky-IPAlle kaikkein tyypillisimmät: 7,0%, 65 IBU, Citra ja Mosaic. Ulkonäkö kuitenkin epätyypillinen, omalaatuisen tumma väri, joka sameuden kanssa tuottaa kuraveden kaltaisuuden lasiin. Joku seurueesta taisi verrata juomaa ohutviskositeettiseen oksennukseen. Maku on kuitenkin kunnossa, makeahkoa hedelmäisyyttä, tuoretta, kohtuullisesti maltaisuutta, mutta ei juuri katkeroa. Ei mitään horjahteluja, mutta ei mitään säväyttävääkään. Sori, 22.8.2019.

2 kommenttia:

TBone kirjoitti...

Lienee pientä "hölskyntää" ollut kuljetuksessa kegissä ...

kirjoitti...

The Front Page (1974) Etusivu uusiks' ohjaus Billy Wilder. "Should send them all back where they came from!"---"I come from Fargo, North Dakota."

---Juha